Vi gør dig i stand til at tage datadrevet beslutninger der styrker din konverteringsrate

Forretningsbeslutninger er kun så gode som det data, det er baseret på. At forstå data er ikke altid nemt og derfor er rapportering afgørende for at kunne træffe informerede beslutninger for din virksomhed. Når vi hjælper dig med rapportering, gennemgår vi de forskellige attribueringsmodeller og vælger den der giver bedst mening for dig. Vi sørger for at får indsigt i, hvordan din marketingindsats performer på tværs af kanaler, samtidigt med at du får indblik i synergierne mellem der er ved at annoncere bredt på flere medieplatforme. Kunder har ofte mere end 1 touchpoint inden de køber et produkt og her er det specielt vigtigt at kunne tilskrive de forskellige touchtpoints en korrekt værdi. Værditilskrivelse kan hjælpe dig med at optimerer dine marketingsbudgetter, da du kan opstille det korrekte kanalmix og budgetsplit i din markedsføringsstrategi.

Billede af data og analyse fra Shopify Bureauet mercive

CDP integrationer

Vi hjælper ambitiøse brands med at integrere en CDP for at hjælpe med at skabe smartere segmenter, Lookalike-modeller og generere personlige produkt- og indholdsanbefalinger. Du kan øge salget og optimere mediekampagner gennem datadrevne beslutninger.

Server-side Tracking

Vi hjælper dig med at opsætte den rigtige tagging & tracking-ramme for at sikre, at alle dine konverteringer spores på din webshop. Gennem server-side tracking sørger vi får at du får det maksimale ud af din data, der gør at du kan få indsigt og handle ud fra din nuværende performance.

Skræddersyet rapportering

Vi sørger for, at du kan se, hvordan din webshop, betalte marketingindsats og organiske annoncering klarer sig på tværs af de forskellige kanaler. Derudover får du indblik i synergierne ved en bred annoncering, så du kan forstå sammen-hængen mellem dit marketingsmix.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker at gå i gang med et projekt, så er du altid velkommen til at Simon og tage en uforpligtende samtale.

Portræt af Simon Hynkemeier Olesen som er co-founder i Shopify Bureauet Mercive