Vi arbejder målrettet for at hjælpe brands med at opnå digital succes

I en verden, hvor teknologi er hurtigt udviklende kan det være svært at følge med og afskrække mange for at tage de nødvendige skridt, der sikrer vækst og succes for virksomheden.  Mod er gennemsyret i vores tekniske løsninger når vi leverer innovative og pålidelige services, der giver vores kunder grundlag for udvikling og skalering. Vi er en virksomhed, der er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at overvinde tekniske udfordringer og nå deres mål.

Brands vi hjælper

Mercive e-commerce løsninger for Nordgreen
Mercive e-commerce løsninger for Scandinavian Biolabs
Mercive e-commerce løsninger for Chamberlain Coffee
Mercive e-commerce løsninger for Longvé
Mercive e-commerce løsninger for Messy Weekend
Mercive e-commerce løsninger for Moonboon
Mercive e-commerce løsninger for Bareen T-shirt
Mercive e-commerce løsninger for IX Studios
Mercive e-commerce løsninger for IX Studios
Mercive e-commerce løsninger for Copenhagen Cartel
Mercive e-commerce løsninger for Klub Venus

Shopify Plus Bureau

80% af alle vores kunder er på Shopify Plus og vi har solid erfaring med at udnytte de features der følger med et Shopify Plus abonnement.

Shopify Eksperter

Mercive har et team bestående af Shopify eksperter. Vi går op i kvalitetsløsninger, der skaber både kort- og langsigtet værdi for vores samarbejdspartnere.

En del af Blazar Capital

Mercive er en integreret del af Blazar Capital, som er eksperter i at skalere e-commerce brands. Vores mission er at skabe fremtidens internationale brands.

Mød founders

Alexander Weidinger

Alexander har en baggrund fra Wunderman Thompson MAP.  Han har bred erfaring med e-commerce og har hjulpet både globale og nationale brands med at skalere online. Med sin holistiske tilgang til faget forstår han, hvordan man driver en profitabel e-commerce forretning.

alexander.weidinger@mercive.com

+ 45 28 74 33 36

Portræt af Alexander Weidinger som er co-founder i Shopify Bureauet Mercive
Portræt af Christian Dunbar som er co-founder i Shopify Bureauet Mercive

Christian Dunbar

Christian har arbejdet 6 år som full-stack udvikler hos Wunderman Thompson MAP. Der ledte han et produktteam med fokus på kommerciel produktudvikling, optimering, automatisering og global skalering af virksomhedens operationelle organisation.

christian.dunbar@mercive.com

+ 45 41 14 86 26

Simon Olesen

Simon kommer med international kommerciel erfaring fra New York, hvor han tidligere har drevet strategiske projekter for bureaugruppen Dentsu. Han har senest støttet digitale transformationsprojekter for globale brands hos Wunderman Thompson MAP.

simon.olesen@mercive.com

+45 61 60 29 83

Portræt af Simon Hynkemeier Olesen som er co-founder i Shopify Bureauet Mercive

Hvorfor skal du vælge Mercive?

Driver du en e-commerce forretning i Shopify og har du behov for hjælp indenfor webudvikling, webdesign, MarTech løsninger eller strategisk sparring bør du vælge Mercive. Vi har fokus på DtC-brands og tilbyder digitale ydelser til nye, mid-market og Enterprise virksomheder. Vi har et team af eksperter, som kan hjælpe dig med alt fra opsætning til løbende vedligeholdelse og optimering.

Med vores brede erfaring inden for tekniske e-commerce løsninger, markedsføring og forretningsforståelse har vi opbygget et solidt fundament og forståelse for, hvordan vi kan skalere vores kunder.

Vi er altid på udkig efter nye og innovative måder der hjælper vores kunder med at vokse og vi er villige til at gå langt for at opnå succes. Kombinationen af vores processer, services, erfaringer og team gør at vi er i stand til at tage din forretning til nye højder fra første projekt.