Vi hjælper din virksomhed med designoptimeringer på din nuværende webshop eller med at bygge et helt nyt design

Hos Mercive hjælper vi dig med at bygge et roadmap, som binder UX og din virksomheds mål sammen. Vi sikrer at strategien er bygget på brugercentrerede indsigter, som understøtter jeres forretningsstrategi. Et strategisk UX roadmap danner fundamentet for at prioritere muligheder og udviklingsområder, som har betydning for at jeres virksomhed når jeres mål og skaber engagerede oplevelser.

Billede af webdesign fra Shopify Bureauet Mercive

UX strategi

Vi starter med dybdegående undersøgelse og validering af din nuværende webshop. Gennem brugerundersøgelser hjælper vi med at bygge en UX-strategi der baseres på indsigt, ikke antagelser. UX-strategien tilpasses til forbrugernes behov, så succes kan måles på bundlinjen.

Wireframe design

Vi designer fordybende og interaktive oplevelser for at sikre, at vores brands skiller sig ud fra mængden, og deres unikke historier bliver fortalt. Resultatet er tilpassede, responsive webshops, der glæder forbrugerne og igen øger konverteringsrater, brandtilhørsforhold og forretningsvækst.

UI design

Vi skaber rige interaktive oplevelser ved at kombinere research, ux-strategi og designkrav. Vores design-systemer og wireframedesigns, der er tilpasset på tværs af alle enheder, giver mulighed for en problemfri og effektiv overgang til udviklingsteamet. På denne måde opnår vi en webshop der yder maksimalt.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker at gå i gang med et projekt, så er du altid velkommen til at Simon og tage en uforpligtende samtale.

Portræt af Simon Hynkemeier Olesen som er co-founder i Shopify Bureauet Mercive