Vi udvikle alle typer løsninger omend det relaterer sig til front-end eller back-end

Med webudvikling i Shopify er mulighederne endeløse, hvilket betyder at du kan få bygget præcist den webshop du ønsker, og som lever op til alle dine krav til funktionalitet og design. Når vi hjælper Brands med Shopify udvikling, følger vi en effektiv proces der sikrer at vi kommer i godt i mål. Vi starter først med at danne os et overblik over opgaven samt kravsspecifikationerne, dernæst udvikler vi løsningen, som sidst testes igennem inden at vi går live.

Webduvikling fra Shopify Bureauet Mercive

Headless Commerce

For brands, der søger fuld fleksibilitet over deres webshop og ønsker den hurtigste sidehastighed, kan vi udvikle og implementere Headless Commerce-løsninger, der styrker indholdsstyring og publicering af features.

Hastighedsoptimering

For at opnå den hurtigste sidehastighed arbejder vi ud fra en omfattende tilgang, der inkluderer optimering af temakode, billeder og indlæsning af 3. parts scripts, hvilket forbedrer konverteringer og organiske søgerangeringer.

Front-end udvikling

Vi udvikler skræddersyet digitale oplevelser til desktop og mobil, der øger brandets affinitet og styrker langsigtede kunderelationer. Vores mål er at sikre konvertering på alle trin af kunderejsen for at muliggøre det fulde salgspotentiale.

Subscription

Vi bygger og tilpasser abonnements-programmer, der er designet til at hjælpe brands med at skabe dybere relationer med deres kunder, øge livstidsværdien (CLTV), øge tilbagevendende omsætning og mindske kundeafgang.

Back-end udvikling

Vi udvikler løsninger til enhver teknisk udfordring, herunder opbygning af forbindelser mellem Shopify og andre systemer, samt udvikling af funktionalitet, der udvider Shopify's basis funktionalitet og dets økosystem af partnere.

Tech support

Vi optimerer løbende webshops med henblik på at forbedre kunderejsen. Der kan være mange årsager til at der opstår fejl når man driver en en webshop, hvilket vi hjælper med at udbrede gennem vores tech support aftale.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker at gå i gang med et projekt, så er du altid velkommen til at Simon og tage en uforpligtende samtale.

Portræt af Simon Hynkemeier Olesen som er co-founder i Shopify Bureauet Mercive