Fra WooCommerce til Shopify 2.0

Purely Professional

2023

Udvikling, Design & Strategi

En stærk fremtidig platform og optimeret brugerrejse

Purely Professional er en dansk serie af rene plejeprodukter til hud og hår. De er en innovativ familievirksomhed, der har en lige så stor passion for deres kunder som deres produkter. De er drevet af nysgerrighed, stædighed og lysten til at fremstille produkter, de selv drømmer om at bruge.

Hos Mercive har vi migreret dem fra en gammel og låst WooCommerce løsning til fleksibel Shopify webshop, hvor mulighederne for fremtiden er uendelige.

Migrering til den bedste E-Commerce platform

Vi startede vores samarbejde med Purely Professional ved at undersøge deres behov for en moderne e-handelsplatform. Vores mål var at sikre, at vores løsning kunne opfylde deres forventninger. Efter nøje overvejelse blev det klart, at Shopify var den perfekte løsning, der ikke kun imødekom deres krav, men også gav dem fleksibilitet til selv at håndtere operationelle opgaver i fremtiden.

Herefter gik vi i gang med at designe et nyt brandunivers til Purely Professional, der skulle forbedre brugeroplevelsen, fremhæve produkterne og simplificere adgangen til information. Efter en succesfuld godkendelse af wireframe-designet foretog vi en omfattende migration, der også inkluderede overførsel af et eksisterende loyalitetssystem. Det viste sig dog, at det var tid til at opgradere til en ny og bedre løsning. Derfor byggede vi et nyt loyalitetssystem i Rivo.IO og migrerede det sammen med Shopify for at levere den bedste oplevelse til deres kunder.

Et løftet brandunivers og en forbedret brugeroplevelse

Ved at vælge Shopify som vores fundament har vi ikke blot opfyldt Purely Professionals krav, men også skabt en ekstraordinær E-Commerce oplevelse. Vores designstrategi har løftet branduniverset og forbedret brugeroplevelsen betydeligt, hvilket har gjort det lettere for besøgende at finde information og udforske produkter. Den vellykkede migrering og opgradering af loyalitetssystemet i Rivo.IO har styrket Purely Professionals position i den digitale verden.

Vi er stolte af at have leveret ikke kun en løsning, men en komplet transformation, der skaber værdi og overgår forventningerne for både Purely Professional og deres kunder.

Optimeret webshop skaber kraftig vækst

logologo
Lyst til at samarbejde?
København Kontor

Vestergade 18E, 3.
1456 Copenhagen
CVR: 43399233

Følg os

LinkedIn
Instagram

Cookie og Privatlivspolitik
Copyright © 2024. Mercive. All rights reserved.