Udforsk hvordan Mercive kan hjælpe dig med at tage din e-commerce forretning til næste niveau.

Vi står klar til at realisere dine muligheder i et hurtigt skiftende marked.

Step by step

01.

Du partner med os

Vi tror på at samarbejde med vores kunder som partnere. Vores mål er at etablere en vedvarende relation, hvor vi kan arbejde tæt sammen om at identificere alle dine behov og mål. Vi ønsker en dyb forståelse for din virksomhed, dine kunder og dine mål.

02.

Vi definerer og planlægger

Vi skaber en strategi for dig, der samler dine forretningsmål, kreative krav og tekniske begrænsninger for at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi går ikke på kompromis med at omsætte din vision til virkelighed og vil altid guide dig mod optimering og skalerbarhed.

03.

Vi går i dybden

Sidst men ikke mindst - vi udfører alt det hårde arbejde for dig. Vi arbejder med en integreret tilgang for at udvikle en dybdegående, funktionel og unik e-commerce oplevelse, der skiller sig ud fra mængden.

Vi ønsker, at du vækster og følger dig på din vej mod succes.

Udvikling
Design
Strategi

Mercive udvikler webshops baseret på vores erfaring, der sikrer god funktionalitet og performance.

Vi udvikler alle løsninger og integrationer til Shopify.

 • Webudvikling

  Ønsker du at forbedre din webshop?

  Vi udvikler engagerende digitale oplevelser til desktop og mobile, der øger brandtilknytning og skaber langvarige kunderelationer. Vores mål er at øge konverteringerne på tværs af hele kunderejsen.

 • Platformaktivering

  Vil du have mere ud af Shopify?

  Vi hjælper brands med at få fuldt udbytte af Shopify platformen. Uanset om det handler om at opsætte flows, aktivere Shopify-markets eller en opgradering til Shopify Plus.

 • Shopify Migrering

  Overvejer du at migrere til Shopify? Lad os hjælpe dig!

  Lad os hjælpe med at definere den rette tilgang for at sikre, at intet bliver overset.

  Før migrering af dine data og tilslutning af dine integrationer, foretager vi en grundig risikovurdering, så processen kan være så problemfri som muligt.

 • Udvikling af custom applikationer

  Tekniske udfordringer?

  Vi udvikler løsninger til alt, herunder at bygge intregrationer mellem Shopify og andre systemer samt at udvikle funktionalitet, der udvider den indbyggede funktionalitet i Shopify og dets økosystem af partnere.

 • Headless Commerce

  Søger du fuld fleksibilitet over din webshop?
  Vil du have den hurtigste sidehastighed?

  Vi udvikler og implementerer Headless Commerce-løsninger, der giver dig lynhurtig websidehastighed, mere engagerende indholdsstyring og fleksibilitet til at publicere.

 • Abonnementsløsning

  Ønsker du at øge kundeloyalitet?

  Vi opbygger og tilpasser abonnementsløsninger, så du kan opnå en stærkere relation til kunderne, øge livstidsværdien, reducere churn og vækste omsætningen med gentagende køb. 

 • Hastighedsoptimering

  Ønsker du at optimere hastigheden på din hjemmeside?

  For at opnå den bedste hastighed optimerer vi temaets kode, billeder og indlæsningen af tredjeparts-scripts - for at forbedre kundeoplevelsen, konverteringerne og den organiske søgeplacering.

Forbedre brugeroplevelsen på jeres nuværende site eller design et nyt.

Vi designer wireframes med fokus på den fulde kunderejse.

 • UI Design

  Ønsker du at løfte dit brands online tilstedeværelse?

  Vi skaber interaktive oplevelser, der opfylder alle UX-krav. Vi bygger et designsystem til dig, der guider og sikrer stærke interaktioner på tværs af alle enheder. Dette muliggør en problemfri og effektiv overgang for udviklingsteamet, som implementerer og realisere arbejdet.

 • UX Design

  Ønsker du at øge konverteringer med fokus på den gode kunderejse?

  Vi designer stærke og interaktive oplevelser til dig. Vi fokuserer på at skabe skræddersyede, responsive hjemmesider, der tiltrækker dine besøgende med henblik på at øge konverteringsrater, brandrelation og salg.

 • UX Strategy

  Har du brug for en vision, der harmonerer med dine mål?

  Vi hjælper brands med at opbygge en UX-strategi baseret på indsigt, ikke antagelser. UX-strategien afstemmer forretningsmål med forbrugernes behov for at sikre, at den rette oplevelse bliver designet og leveret, og at succes kan måles i forhold til kommercielle mål.

Vækst din e-commerce forretning med fokus på digital transformation. Vi hjælper dig på vej til en stærkere digital eksistens.

 • Konverteringsoptimering

  Ønsker du at få mere ud af dine marketingskroner?

  Vi identificerer optimeringsmuligheder gennem data og iterative A/B-tests. Vores specialister bygger din CRO-strategi understøttet af veldefinerede KPI'er i samarbejde med din virksomheds overordnede strategi.

 • Digital Transformation

  Vil du omfavne digital transformation?

  Vi hjælper brands med at identificere og definere deres faktiske behov for at nå deres digitale mål i fremtiden. Det digitale landskab kan være overvældende og svært at følge med i. Vi håndterer både strategisk og operationelt arbejde for at sikre, at dit brand opnår digital succes.

 • International Ekspansion

  Overvejer du at udvide din virksomhed internationalt?

  Vi kan hjælpe dig med at navigere i kompleksiteten ved at træde ind på nye markeder og eksekvere din globale ekspansionsstrategi. Hvis du er klar til at udvide din virksomhed globalt, er vi klar til at hjælpe dig med at realisere dit potentiale.

Eksperter i Shopify

Vores team er specialiseret i at skalere brands på Shopify og er dedikeret til at skabe kvalitetsløsninger, der skaber både kort- og langvarig værdi for vores kunder.

Tag din digitale strategi til nye højder med vores eksperter inden for udvikling, design og strategi for at frigøre dit fulde ecommerce potentiale.

80% af vores kunder er på Shopify Plus, og vi har solid erfaring med at udnytte de funktioner og muligheder, som et Shopify Plus-abonnement giver.

logologo
Lyst til at samarbejde?
København Kontor

Vestergade 18E, 3.
1456 Copenhagen
CVR: 43399233

Følg os

LinkedIn
Instagram

Cookie og Privatlivspolitik
Copyright © 2024. Mercive. All rights reserved.