Udvikling af custom applikationer

Vi udvikler løsninger til alt, herunder integrationer mellem Shopify og andre systemer samt at udvikle funktionalitet, der udvider den indbyggede funktionalitet i Shopify og dets øko-system af partnere.

Færdiglavet løsninger kan være gode til at udvide funktionaliteten eller forbedre mindre ting inden for din e-handelsvirksomhed. Men nogle gange har du brug for ekstra funktionalitet eller andre krav for, at det fungerer med dit tekniske setup.

Vi udvikler custom applikationer, der er skræddersyet til dine behov og hjælper med at automatisere og implementere funktionalitet, processer eller gentagne opgaver inden for din organisation. Uanset om det er Shopify eller en tredjepartsintegration, kan vi hjælpe dig med at fastlægge kravene og bygge den løsning, der løser dit problem.

Hos Mercive har vi hjulpet mange brands med at optimere gennem vores tilpassede løsninger, der har givet dem fleksibilitet til at skalere yderligere uden at foretage større investeringer eller migrationer til andre platforme eller færdiglavet services.

Dette er relevant hvis du:

01.
Har tekniske problemer mellem integrationer eller systemer
02.
Vil udvide den native funktionalitet inden for dit nuværende økosystem
03.
Ønsker at automatisere processer
04.
Vil styrke din nuværende platform

Brug for mere information?

contact@mercive.com
+45 61 60 29 83

logologo
Lyst til at samarbejde?
København Kontor

Vestergade 18E, 3.
1456 Copenhagen
CVR: 43399233

Følg os

LinkedIn
Instagram

Cookie og Privatlivspolitik
Copyright © 2024. Mercive. All rights reserved.