International Expansion

Global ekspansion er en vigtig vej for virksomhedsvækst. Hos Mercive kan vi hjælpe dig med at navigere kompleksiteten ved at træde ind på nye markeder og udføre din globale ekspansionsstrategi. Hvis du er klar til at udvide din virksomhed globalt, er vi klar til at hjælpe dig med at realisere dit potentiale.

At udvide et e-commerce brand til nye markeder kan være en betydelig mulighed for vækst, men det kræver også omhyggelig planlægning og udførelse.

Grundlaget for en sund ekspansion starter i en opdagelsesfase, hvor kravene til hele dit økosystem beskrives. Vi anbefaler at opbygge en ramme, der sætter retningen for en strukturel tilgang til international skalering.

En af de almindelige fejl, som virksomheder begår, er at træffe beslutninger om at trænge ind på nye markeder baseret på antagelser i stedet for data. Flere og flere tilfælde viser, at utilstrækkelig forskning kan resultere i en ulønsom og udfordrende markedsindtræden.

Med en strategisk ramme sikrer vi, at ekspansionsbeslutninger er baseret på en solid markedsanalyse, der er baseret på præstationsdata, før der investeres.

Rammen består af fire faser. Hver fase vil have et tilknyttet succeskriterium, der vil bestemme hastigheden af progression til næste fase og støtte beslutningsprocessen. Ved at fastsætte succeskriterier for hver fase undgår vi at foretage ulønsomme investeringer, men investerer i stedet under de bedste betingelser for rentabilitet.

Faserne er designet, så der vil være en lav indgangsbarriere i fase 1, hvorefter omkostningerne stiger for hver fase, men også giver et potentiel stigende afkast på investeringen.

This is relevant if you:

01.
Are looking to expand into new markets
02.
Have stagnated sales
03.
Want to minimize risk to diversify revenue streams
04.
Want to gain your customer base and improve your CRM effort

Brug for mere information?

contact@mercive.com
+45 61 60 29 83

logologo
Lyst til at samarbejde?
København Kontor

Vestergade 18E, 3.
1456 Copenhagen
CVR: 43399233

Følg os

LinkedIn
Instagram

Cookie og Privatlivspolitik
Copyright © 2024. Mercive. All rights reserved.