Hastighedsoptimering

Din webshops hastighed påvirker din konverteringsrate og organisk søgeplacering. Det er vigtigt at dette har dit fokus, når du arbejder med e-commerce optimering. Det er for dyrt ikke at gøre det!

Din webshops hastighed har aldrig været mere relevant, da forbrugerne har vænnet sig til det digitale univers og derfor har høje forventninger til generel ydeevne. En hurtigere hjemmeside vil føre til en mere problemfri oplevelse og konvertere flere besøgende til kunder. At facilitere en god oplevelse har også en positiv indvirkning på købsadfærd og øger sandsynligheden for, at kunderne vender tilbage for at foretage yderligere køb.

Det estimeres, at for hvert ekstra sekund, en side indlæses, vil 10% af brugerne forlade din hjemmeside. Det er en betydelig mængde omsætning man potentielt mister, når der sandsynligvis også bruges mange penge på annoncering for at generere trafik til din hjemmeside. Google betragter også hastighed som en rangeringsfaktor for søgeresultater, hvilket påvirker dine SEO-aktiviteter.

Hos Mercive kan vi hjælpe dig med at hastighedsoptimere din hjemmeside ved at fokusere på ting som tredjepartsintegrationer, optimering af temaets kode, billeder, videoer, begrænsning af HTTP-forespørgsler og JavaScript-scripts.

Dette er relevant hvis du:

01.
Ønsker at øge konverteringsraten
02.
Arbejder med søgemaskineoptimering
03.
Ønsker at forbedre brugeroplevelsen
04.
Vil reducere bounce raten

Brug for mere information?

contact@mercive.com
+45 61 60 29 83

logologo
Lyst til at samarbejde?
København Kontor

Vestergade 18E, 3.
1456 Copenhagen
CVR: 43399233

Følg os

LinkedIn
Instagram

Cookie og Privatlivspolitik
Copyright © 2024. Mercive. All rights reserved.